Over ons
uw persoonlijke assistent: digitale ondersteuningWat is de digitale ondersteuning voor een bedrijf?

Is het u al eens overkomen dat u een apparaat kocht en niet precies wist hoe u het moest instellen. Heeft u een computer staan en weet u niet wat u er mee kunt doen? U heeft een bedrijf en u wilt dat uw personeel snel de nodige computerkennis krijgt?

Dan zijn wij het bedrijf voor u.

Wij zien onszelf als uw persoonlijke assistent. En als assistent komen wij graag met oplossingen. Oplossingen op velerlei gebied. Zo verzorgen wij trainingen op maat voor particulieren maar ook voor bedrijven. Wij kunnen ook technische support leveren. Dit alles is niet alleen aan computers en bijbehorende apparatuur voorbehouden. Wij bieden u hulp bij alle digitale apparaten. Dus ook wanneer u meer uit uw mobiele telefoon wilt halen.


Waarom kiezen voor de digitale ondersteuning?

Omdat u op zoek bent naar iemand waar u van op aan kunt. Iemand die het belangrijk vind dat uw wensen centraal staan. Die zelf goed op de hoogte is en blijft van de werking van digitale apparatuur. Vooral kiest u voor iemand die die kennis dan op een duidelijke manier aan u kan overdragen.

Wij staan daar garant voor.

Zoals ook blijkt uit een email bericht van een van onze klanten:

'Hier een mailtje van een langzame, maar dankbare leerling. Jouw lessen, en vooral de rust waarmee je steeds weer op nieuw wilt vertellen hoe het nou eigenlijk zit, heeft mij voor een heel groot gedeelte van mijn computerangst afgeholpen. Ik hoop van harte je hulp nog eens te mogen inroepen.'

Of zoals een ander schrijft:

'Ik bombardeer mijn kinderen met emailtjes tot ze er helemaal gek van worden. Gelukkig heb ik er maar 2. Ik vind het het zo leuk om te emailen. Bedankt voor de gezellige en ontspannen lessen.'


Mocht u dus ook van uw 'computerangst' af willen of u willen bekwamen in het emailen neem dan gerust contact met ons op.