Diensten
persoonlijke dienstenWat kunnen wij u bieden en voor wie?

- Begeleiding op uw eigen computer
In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen aan. Aan de hand van uw wensen wordt dan een cursus op maat gemaakt. U geeft zelf aan hoe vaak en hoe lang de lessen moeten duren. U krijgt duidelijke beschrijvingen. Ook kan er gekozen worden om aan de hand van bestaande lesboeken te werken.

Uit wat voor onderwerpen kunt u in ieder geval kiezen?
- Algemene kennis van windows
- Tekstverwerken met Word of Wordperfect
- Berekeningen maken met Excel
- Het internet verkennen
- E-mailen

Dit zijn enkele algemene onderwerpen. Heeft u specifiekere vragen of wilt u uitleg over een ander programma? Neem vooral contact met ons op. We kunnen u op heel veel terreinen van dienst zijn.


- Technische support.
Wij kunnen u ook met technische problemen helpen. De problemen zullen worden opgelost en tevens zal er gekeken worden of de problemen te voorkomen zijn. Ook bij de technische support zullen we u zoveel mogelijk betrekken. Uiteraard alleen als u dat zelf ook wenst. Door bepaalde problemen onder begeleiding zelf op te lossen kunt u misschien ook problemen die zich in de toekomst voordoen zelf oplossen.

Een greep uit de technische vragen:
- aansluiten op het internet
- installeren van nieuwe programma's
- telebankieren
- aansluiten van nieuwe apparaten zoals scanner, printer etc
- schoonmaken van de computer
- computer virusvrij maken
- Netwerk maken van een aantal computers

Heeft u andere technische vragen? Ook daarmee kunnen we u naar verwachting van dienst zijn. Dus neem vooral contact met ons op.


- Advies voor de aanschaf van een computer.
U heeft nog geen computer. Bij het kijken in de reclame folders zinkt de moed u in de schoenen bij het lezen van al die vreemde kreten. Wij kunnen u die vreemde termen verklaren zodat u sterker in uw schoenen staat wanneer u naar een winkel gaat om een computer te kopen. Wij helpen u ook graag met het bekijken wat u wilt gaan doen met een computer en wat voor soort computer het best bij uw wensen past.


- Begeleiding, support en advies bij andere apparatuur.
De ervaring is dat de meeste mensen behoefte hebben aan hulp om met hun computer te werken. U kunt bij ons ook terecht wanneer u vragen heeft over uw mobiele telefoon. Kortom, u kunt met vragen over diverse apparatuur bij ons terecht.


- Bedrijven, verenigingen, zelfstandige ondernemers
U werkt als zelfstandige en u wilt graag uw klantenbestand digitaliseren? U heeft een vereniging en u wilt graag een klein computernetwerkje? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. We hebben ook op het gebied van computernetwerken en beveiligingen kennis in huis.